Kovačević osudio poteze ekstremista: Puna podrška predsedniku Vučiću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 21:46

Kovačević osudio poteze ekstremista: Puna podrška predsedniku Vučiću!

Predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević, uputio je podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića 2. maja očekuje nastavak dijaloga između Beograda i Prištine u Briselu. Predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević je povodom sve učestalijih napada opozicije na predsednika Srbije a pred važne sastanke Vučiča u Briselu uputio reči podrške.

Podsećamo, šef države danas se našao na meti ekstremista na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tviteru koji su izmislili priču da je potražio pomoć na VMA i koji su mu u svojim objavama želeli smrt.

Predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević je najoštrije osudio ovakve ispade opozicije:

Predsednik Srbije danonoćno radi na ekonomskom jačanju naše zemlje, bori za prava našeg naroda na KiM. Najoštrije osuđujem poteze ekstremista koji putem društvenih mreža i objavama na istim priželjkuju smrt predsednika Vučića koji nesebično daje sebe za Srbiju i srpski narod. Lažne patriote ponovo šalju ružnu sliku Srbije u svet. - rekao je Kovačević i dodao:

- Puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za mir i opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i dalje jačanje Srbije na ekonomskom, međunarodnom, političkom i svakom drugom planu - istakao je predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.