Kovačević (Da se struka pita): Treba proglasiti ekonomsko vanredno stanje

Izvor: Beta, 25.Maj.2022, 09:49

Kovačević (Da se struka pita): Treba proglasiti ekonomsko vanredno stanje

Predsednik pokreta "Da se struka pita" Vladimir Kovačević predložio je danas da i Srbija poput Madjarske, proglasi ekonomsko vanredno stanje i formira krizni ekonomski štab sa najiskusnijim stručnjacima u praksi, privrednicima i industrijalcima, kako bi se očuvao standard."Svaka ozbiljna država trudi se da odabirom najkompententnijih ljudi razvije sve veću sposobnost sagledavanja budućnosti. Naročito je to važno u globalnom političkom, ekonomskom i energetskom kolebanju kakvo ovih dana imamo svuda u okruženju", rekao je Kovačević.On je dodao da se svakog dana može očekivati da se, usled globalne krize, pojavi novi robni parametar, energetski, trgovinski i prehrambeni parametar koji utiče na život gradjana, a od brzine reakcije će zavisiti i opstanak."Ovih dana smo bili svedoci nedostatka šećera u marketima kao primer debalansa tržišta i lošeg sagledavanja problema. Srpski političari kakve poznajemo, koji su nas do sada predvodili u mirnodopskom stanju, jemčimo vam, nisu dovoljno iskusni za nadolazeće dane", rekao je predsednik pokreta "Da se struka pita".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kovačević: Treba proglasiti ekonomsko vanredno stanje

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2022

Predsednik pokreta "Da se struka pita" Vladimir Kovačević predložio je da i Srbija poput Mađarske proglasi ekonomsko vanredno stanje.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.