Kostić novi gradonačelnik Gračanice

Izvor: Radio 021, 19.Jan.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić novi gradonačelnik Gračanice

Opština Gračanica dobila je novog gradonačelnika. Kandidat Građanske incijative Srpska Vladeta Kostić pobedio je na izborima sa oko 65 odsto osvojenih glasova.

Na drugom mestu je Nenad Rašić, koji je dobio blizu 30 posto glasova.

Vladeta Kostić izjavio je  da je ovo pobeda kontinuiteta Građanske inicijative Srpska i da će se nastaviti sa daljim aktivnostima vezano za ono što čeka Srbe, a to je formiranje Zajednice srpskih opština i njegov rad kao gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << opštine Gračanica.

Rezultati izbora saopšteni su na konferenciji za novinare u sedištu Građanske inicijative Srpska, gde je prisustvovao i zamenik premijera kosova Branimir Stojanović.

Na glavnom putu opštine Gračanica okupio se veliki broj Srba sa srpskim zastavama, koji slave pobedu Vladete Kostića. Nikakvih problema tokom glasanja nije bilo, a očekuje se da pre ponoći Centralna izborna komisija proglasi preliminarne rezultate izbora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.