Kossev: Obijena crkva kod Štrpca, lopovi odneli novac sa ikona

Izvor: Beta, 02.Nov.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kossev: Obijena crkva kod Štrpca, lopovi odneli novac sa ikona

Nepoznate osobe obile su crkvu 40 Sevastijskih mučenika u Drajkovcu kod Štrpca iz koje su ukrali za sada neutvrdjeni novčani iznos, preneo je danas portal Kossev pozivajući se na navode komandira policijske stanice u tom mestu, Dragana Ivanovića. On je za portal rekao da su ulazna vrata crkve obijena u noći izmedju 31. oktobra i 1. novembra. "Osumnjičeni su nakon obijanja ulaznih vrata crkve novac uzeli sa ikona. Nikakva druga šteta nije pričinjena", naveo je komandir policijske stanice u Štrpcu i dodao da je istraga u toku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obijena crkva u Štrpcu

Izvor: Blic, 02.Nov.2019

Nepoznate osobe obie su vrata Crkve „40 Sevastijskih mučenika“ u selu Drajkovce, u Štrpcu i iz nje odnela za sada nepoznatu količinu novca u noći između 31. oktobra i 1. novembra, rekao je komandir policijske stanice u Štrpcu Dragan Ivanović.

Nastavak na Blic...

Obili crkvu na Kosovu, odneli novac sa ikona

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2019

Slučaj je otvoren i istraga je u toku Nepoznata lica obila su vrata crkve "40 Sevastijskih mučenika" u selu Drajkovce, u Štrpcu i iz nje odnela za sada nepoznatu količinu novca u noći između 31. oktobra i 1. novembra, rekao je komandir policijske stanice u Štrpcu, Dragan Ivanović.On...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.