Košava duva do četvrtka, a kad stane...

Izvor: B92, 05.Nov.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košava duva do četvrtka, a kad stane...

Beograd -- U Srbiji i danas pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine. Košava nastavlja da duva, a ponegde će biti i olujne jačine. Pad temperature krajem sedmice

Košava će u Banatu i donjem Podunavlju povremeno biti i olujne jačine. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod Srbije, najniža temperatura od četiri do 11, najviša dnevna od 16, koliko će biti u Timočkoj krajini do 22 stepena. I u Beogradu pretežno sunčano, toplo i vetrovito, uz umeren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i jak jugoistočni vetar.

Najniža temperatura 11, najviša dnevna 21 stepen.

Narednih dana takođe se u većem delu zemlje očekuje pretežno sunčano i toplo. Do četvrtka u košavskom podrućju vetrovito s jakim, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno olujnim jugoistočnim vetrom.

U četvrtak u zapadnim i jugozapadnim krajevima umereno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u većini mesta od 18 do 20 stepeni, krajem nedelje u manjem padu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajem nedelje pad temperature

Izvor: Mondo, 05.Nov.2018

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme za ovo doba godine...Vetar slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i jak, a u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno i olujni...Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ), najniža temperatura od četiri...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.