Košarkaši Hemofarma stigli u Mostar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2012, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Hemofarma stigli u Mostar

MOSTAR -

Košarkaši Hemofarma i uprava tog kluba, nakon više od 40 sati provedenih u autobusu u zavejanom tunelu kod Širokog Brijega u Bosni i Hercegovini, stigli su jutros u Mostar.

Kako je saopšteno na sajtu Hemofarma, spasilačke ekipe, policajci, specijalci i čistači sa buldožerima stigli su do tunela u kome se bili zarobljeni košarkaši oko jedan sat posle ponoći iz pravca Jablanice.

Nakon dolaska spasilačkih ekipa za oslobođenim košarkašima je krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kolona zarobljenih putnika, kao i vršačka ekspedicija.

Košarkaši su zbog ogromnih smetova i zavejanih automobila na koje su usput nailazili u Mostar stigli jutros u 8.30.

Košarkaši "Hemofarma" krenuli su u petak uveče autobusom za Široki Brijeg na utakmicu 21. kola Jadranske lige sa "Širokim", ali su na 20 kilometara od Mostara ostali zaglavljeni zbog velikih nameta snega.

Utakmica 21. kola Jadranske lige Široki - Hemofarm igraće se u ponedeljak od 17,00 h umesto danas, saopštio je direktor vršačkog kluba Dušan Božović.

Vršcani su tek jutros, posle 24 sata provedena u zavejanom autubusu, stigli u mostarski Hotel "Ero" gde se trenutno odmaraju.

"Svi smo dobro i najvažnije je da smo konačno stigli u hotel. Posle odmora i ručka oko 14,00 h ćemo nastaviti za Široki brijeg jer je, kažu, put sada prohodan", kaže Božović i dodaje da su Vrščani sve vreme bili u kontaktu sa čelnicima KK Široki brijeg koji su i alarmirali spasilačke službe i obezbedili im smeštaj u mostarskom hotelu.

U dogovoru dva kluba je i odlučeno da se utakmica 21. kola igra u ponedeljak od 17,00 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.