Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2020, 14:03

Košarac: Turkovićeva ponovo opstruisala rješavanje pitanja Trgovske gore

SARAJEVO - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac izjavio je da je ministar inostranih poslova Bisera Turković na Kolegijumu uoči sjednice iz neobjašnjivih razloga ponovo potencirala da se sa dnevnog reda sjednice skine konstituisanje ekspertskog tima ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Košarac: Turkovićeva ponovo opstruisala rešavanje pitanja Trgovske gore

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara Staša Košarac izjavio je da je ministar inostranih poslova Bisera Turković na Kolegijumu uoči sednice iz neobjašnjivih razloga ponovo potencirala da se sa dnevnog reda sednice skine konstituisanje ekspertskog tima za Trgovsku goru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.