Kortni Koks otkrila pol deteta bivšeg muža Dejvida Arketa

Izvor: Blic, 10.Jan.2014, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kortni Koks otkrila pol deteta bivšeg muža Dejvida Arketa

Za vreme gostovanja u emisiji Elen DeDženeris, glumica Kortni Koks je pričala o novoj prinovi njenog bivšeg muža glumca Dejvida Arketa i otkrila pol deteta.

- Dejvid će postati otac dečaka. Nadam se da mi je dozvoljeno da to kažem- rekla je glumica.

Zvezda serije „The Cougar Town“ je bila u braku sa glumcem od 1999. godine, a finalizovali su razvod prošle godine. Devetogodišnja Koko prema Kortninim rečima jedva čeka da postane starija sestra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
-Ona je jako uzbuđena. Na početku je bila nervozna zato što je krupna stvar u pitanju. Na početku sam i ja bila nervozna što je razumljivo - otkrila je Kortni.

Ipak, glumica je u dobrim odnosima sa svojim bivšim i njegovom sadašnjom devojkom Kristinom MekLarti.

- U odličnim smo odnosima, baš pre neki dan smo zajedno bili na večeri. Mi smo jedna velika porodica i gajimo jedinstvena osećanja jedni prema drugima - rekla je glumica.

U emisiji glumica nije komentarisala svoj ljubavni život ioako se pisalo da se zabavlja sa članom benda „Snow Patrol“ Džonijem MekDejdom nakon što je par fotografisan na putu ka prazničnoj proslavi koju je organizovala glumica Dženifer Eniston.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kortni Koks otkrila pol deteta bivšeg muža Dejvida Arketa

Izvor: Dzungla.org, 10.Jan.2014

Za vreme gostovanja u emisiji Elen DeDženeris, glumica Kortni Koks je pričala o novoj prinovi njenog bivšeg muža glumca Dejvida Arketa i otkrila pol deteta.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.