Korona u Pirotskom okrugu: Preminula jedna osoba

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2020, 20:17

Korona u Pirotskom okrugu: Preminula jedna osoba

Tri osobe su hospitalizovane u niški KC i stabilnog su stanja, dok je sa lečenja pušteno 5 osoba koje su se oporavile DR RADMILA Zec, epidemiolog pirotskog Zavoda za javno zdravlje, saopštila je da je od posledica zaraze korona virusom, danas preminula jedna osoba. Reč je o ženskoj osobi staroj 86 godina, koja je imala i hronične bolesti.Epidemiološka situacija , posle dužeg vremena je ocenjena kao nepovoljna. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Od početka epidemije na području okruga, laboratorijski je potvrđeno 240 slučajeva korone, a klinička slika kod većina obolelih je laka ili srednje teška. Tri osobe su hospitalizovane u niški KC i stabilnog su stanja, dok je sa lečenja pušteno 5 osoba koje su se oporavile.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JOŠ 114 ZARAŽENIH KORONOM Pogoršanje epidemiološke situacije u većini opština Srpske

Izvor: Blic, 10.Jul.2020, 11:47

U Republici Srpskoj je laboratorijski potvrđeno još 114 slučajeva zaraze novim virusom korona, rekao je vršilac dužnosti direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislav Zeljković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.