Kornjaču prerušio u hamburger kako bi je uneo u avion

Izvor: Blic, 31.Jul.2013, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kornjaču prerušio u hamburger kako bi je uneo u avion

Jedan Kinez koji je želeo da putuje avionom sa svojom kornjačom mislio je da će uspeti da prevari aerodromsko obezbeđenje ako svog ljubimca preruši u hamburger.

U trenutku kada je prolazio kroz bezbedonsonu kontrolu na međunarodnom aerodromu u južnom kineskom gradu Guangdžou, pripadnici obezbeđenja primetili su na skeneru da se u hamburgeru nešto pomera.

Kako prenosi AFP, bile su to noge kornjače. "To je samo moj hamburger", pokušao je da izvrda putnik, identifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao "gospodin Li", kada mu je naređeno da otvori ambalažu.

Aerodromski službenici nisu naseli na njegovu prevaru, i Li je na kraju, da bi otputovao u Peking, morao da ljubimca ostavi na aerodromu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.