Koristila KRV JEGULJE da bi se pravila DA JE NEVINA

Izvor: medio.rs, 25.Jul.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koristila KRV JEGULJE da bi se pravila DA JE NEVINA

Lanac prostitucije u Jangsu u Kini, razbijen je nakon što su stanari iz ove oblasti kontaktirali policiju. Sve je počelo nakon što je jedna žena htela da proda svoju nevinost kako bi mogla majci da plati lekove, a to je nudila putem određenih društvenih mreža.

Jedan policajac uspeo je da stupi u kontakt sa tom prostitutkom koja se predstavljala kao Lu. Dogovorili su sastanak, nakon čega je ona uhapšena. Lu, koja je rođena 1990 godine, navela je da je upala u ovaj začarani krug >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i da ju je u to uvuklo minimum 10 osoba.

Foto: sinoca.com

Policija navodi da je Lu, sa nekoliko svojih koleginica lažirala nevinost, koristeći krv jegulje, kojom je natapala sunđer i stavljala ga u međunožje.

Podsetimo, 2012. godine uhapšeno je još maloletnih prostitutki u Kini, koje su lažirale svoju nevinost na ovaj način.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.