Koriste kese za zamrzivač umesto kondoma

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2014, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koriste kese za zamrzivač umesto kondoma

Nedavno istraživanje otkrilo je da je jedna četvrtina mladih Britanaca tokom seksualnog odnosa kao kontraceptivno sredstvo koristilo providnu foliju.

Anketa kompanije Bayer Healthcare, kojom je bilo obuhvaćeno 1.500 žena starih između 24 i 34 godine, dala je zapanjujuće rezultate.

Naime, kao "alternativu" za kondome one su spomenule providnu foliju, ali i rukavice od lateksa i kese za zamrzivače. Imajući u vidu ove odgovore, ne treba se čuditi što je 30 odsto ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mladih žena poseglo za pilulom za dan posle.

Kako prenose britanski mediji, zabrinuti lekari digli su uzbunu i pozvali zdravstvene vlasti da što je hitnije moguće pokrenu kampanju senzibilizacije i informisanja.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Britanci koriste kuhinjsku foliju umesto kondoma

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014

Nedavno istraživanje otkrilo je da je jedna četvrtina mladih Britanaca tokom seksualnog odnosa kao kontraceptivno sredstvo koristilo providnu foliju...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..Anketa kompanije “Bayer Healthcare”, kojom je bilo obuhvaćeno 1.500 žena starih između 24 i 34 godine, dala je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.