Koriste eksploziju da okrenu narod protiv nas

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 19:35

"Koriste eksploziju da okrenu narod protiv nas"

Bejrut -- Lider Hezbolaha Hasan Nasralah negirao je danas navode da njegov pokret snosi odgovornost za eksploziju u luci u Bejrutu.

On je rekao da eksplozija svedoči o nepotizmu i korupciji koji ne smeju da se ignorišu u Libanu te da odgovorni treba da budu privedeni pravdi.

Nasralah ipak nije isključio mogućnost da je reč o raketnom napadu ili o činu sabotaže, prenosi AP

Rekao je da skladištenje eksplozivnih materijala poput amonijum-nitrata u luci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toliko dugo vremena govori "delimično o zanemarivanju, korupciji, nepotizmu" koji ne smeju da se ignorišu.

Takođe je rekao da domaći protivnici Hezbolaha koriste eksploziju da optuže Hezbolah i okrenu javno mnjenje protiv njega.

U stravičnoj eksploziji koja se dogodila u utorak u bejrutskoj luci poginula su najmanje 154 čoveka, a oko 5.000 ljudi je povređeno.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.