Korisnički savet usvojio programe javnih i javno-komunalnih preduzeća (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 01.Feb.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnički savet usvojio programe javnih i javno-komunalnih preduzeća (VIDEO)

Korisnički savet javnih službi usvojio je programe poslovanja javnih i javno-komanlnih preduzeća. Sve odluke biće prosleđene Skupštini grada koja u ponedeljak nastavlja sa radom, kaže predsednik Saveta Miloš Bojović.
Nakon što je sednica Korisničkog saveta u četvrtak prekinuta jer, kako je navedeno, materijal nije dostavljen na vreme, ovaj savet je danas nastavio sa radom. Iako očekuje da odgovorni za kasno dostavljanje materijala budu kažnjeni, predsednik Saveta Miloš Bojović kaže da to kašnjenje ne ugrožava rad ovog skupštinskog tela.
Inače, sednica Skupštine grada biće nastavljena u ponedeljak, kada će se nastaviti i analiza programa rada JKP za 2014, jer su materijali kasno stigli u Skupštinu, a potom će se, po hitnom postupku, na dnevnom redu naći i programi ustanova. To će, ujedno, biti i svojevrsna tačka na rad lokalnog parlamenta, sve dok traje predizborna kampanja, kaže predsednik Skupštine grada Niša,prof. dr Mile Ilić.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.