Korisnici grejanja žele da mirno predaju svoje zahteve Toplani (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Jun.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici grejanja žele da mirno predaju svoje zahteve Toplani (VIDEO)

Udruzenje predsednika skupština stanara pozvalo je sve korisnike daljinskog grejanja, nezadovoljne visinom računa, da se okupe ispred toplane u utorak u 11 sati i predaju zahteve za iskljuečenje svojih stanova sa toplovodne mreže. Ovo je gostujuci u Telepresu NTV izjavio prof.dr Đokica Jovanović, član ovog udruženja.
O okupljanju građana obaveštena je i policija, ali Đokica Jovanović naglašava da će u utorak u 11 sati kod JKP Toplana građani samo predavati zahteve za isključenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sa toplovoda.

Najave predstavnika lokalne samouprave da se razmišlja o vraćanju naplate grejanja po kvadratnom metrru i smanjenju takozvanog fiksnog dela Jovanović ne smatra ozbiljnim.
U udruženju smatraju da građani koji žele da se isključe sa toplovodne mreže ne mogu da snose odgovornost za eventualne kasnije probleme elktroenergetskog sistema.
Jovanović demantuje optužbe aktuelne vlasti da je udruženje ispolitizovalo problem sa računima za grejanje jer ima nameru da se angažuje kao politička partija.
U udruženjju podsećaju da formulare za isključenje sa mreže vlasnici stanova mogu da dobiju od svojih predsednika skupština stanara, a mogu i sami da ih preuzmu sa nekih sajtova. Jedan od takvih nalazi se na adresi www.gradjanin.rs u delu pod nazivom građanski bunt.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.