Korak ka ravnopravnosti za sve u LGBTI zajednici

Izvor: Danas, 20.Jun.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korak ka ravnopravnosti za sve u LGBTI zajednici

Činjenica da su prošle godine povučeni udžbenici sa diskriminatornim sadržajem, te da će se pojaviti udžbenici sa korigovanim sadržajem za novu 2019/2020. školsku godinu, predstavlja ne samo značajan Labrisov uspeh u borbi za prava LGBTI osoba nego i korak ka ravnopravnosti za sve osobe u LGBTI zajednici. Članak Korak ka ravnopravnosti za sve u LGBTI zajednici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Devetnaest pacijenata iz Nove Varoši na lečenju zbog simptoma trovanja hranom

Izvor: Danas, 21.Jun.2019, 12:42

Devetnaest osoba iz Nove Varoši, među kojima je najviše srednjoškolaca, primljeno je na lečenje u užičku i prijepoljsku bolnicu, zbog simptoma koji ukazju na trovanje hranom. Članak Devetnaest pacijenata iz Nove Varoši na lečenju zbog simptoma trovanja hranom se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.