Izvor: B92, 01.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korać: Nesposobni političari

Beograd -- Predsednik SDU Žarko Korać kaže da je generacija političara koja pokušava da formira vladu potrošena.

Korać je rekao da je skoro tromesečno odugovlačenje oko formiranja vlade neodgovorno prema građanima Srbije. "Prvo smo imali priču o ustavu, pa izbornu kampanju, pa sad ovo. Praktično je ova godina izgubljena za Srbiju, naročito ako se kosovska kriza nastavi do septembra ili oktobra", ocenio je Korać.

Prema njegovim rečima, novi izbori ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneli ništa novo, a ljudi koji pokušavaju da sastave vladu su "nesposobni i Srbija s njima nema budućnost".

On je ocenio da će Srbija dobiti novu Vladu u poslednjem trenutku i da će to pokazati kakva će biti njena priroda i dužina trajanja. "To će sigurno biti vlada puna protivrečnosti i biće sastavljena od najmanje dve stranke koje vode tešku političku borbu oko budućnosti Srbije", kaže Korać.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.