Kopernikus i Nova u trci za frekvenciju

Izvor: RTS, 12.Jul.2013, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kopernikus" i "Nova" u trci za frekvenciju

Za izdavanje dozvole za nacionalnu frekvenciju koju je nekad koristila "TV Avala" prijavile su se televizijske stanice "Kopernikus" i "Nova", rekao zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije Goran Karadžić.

Televizijske stanice Kopernikus i Nova jedine su podnele prijave za izdavanje dozvole za nacionalnu frekvenciju koju je nekad koristila TV Avala, izjavio je za Politiku zamenik predsednika Saveta Republičke radiodifuzne agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Goran Karadžić.

Karadžić je rekao da je na sednici, koja je održana juče, zaključeno da su pristigle dve prijave, čija je dokumentacija kompletna.

"Ko će dobiti dozvolu biće poznato za najviše 30 dana od kada u medijima objavimo oglas sa kriterijumima za dodelu. Toj odluci prethode i javne rasprave", precizirao je zamenik predsednika Saveta RRA.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.