Kopaonik i Jahorina nam najdraži za skijanje

Izvor: Mondo, 20.Jan.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopaonik i Jahorina nam najdraži za skijanje

Turisti iz Srbije ove sezone najviše su zainteresovani za zimovanje na Kopaoniku i Jahorini, ali je do sada prodaja aranžmana za oko 10 od 12 odsto manja nego prošle godine, kaže direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija (YUTA) Aleksandar Seničić.

On je agenciji Beta rekao da osim Kopaonika i Jahorine, srpski turisti rado posećuju i zimske centre u Bugarskoj, Italiji i Austriji.

Kako je rekao, građani se uglavom odlučuju za jeftinije aranžmane tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se najpre rasprodaju oni sa apartmanskim smeštajem, slede hoteli srednje kategorije, a tek onda skupi hoteli. Većina građana na zimovanje putuje sopstvenim prevozom, dodao je Seničić.

On je rekao da je zanimljivo to što je ove godine ranije nego do sada krenula prodaja letnjih turističkih aranžmana, i to još u decembru, a prodaja je veća i do 20 odsto nego prošle godine. Razlog su, kako navodi, i veliki popusti za prve uplate aranžmana. Više o tome OVDE.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.