Konzervativni pokret NAŠI poziva Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 11:28

Konzervativni pokret NAŠI poziva Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života

Dragan Đilas je do sada bezbroj puta dokazao da mu politika služi isključivo za mešetarenje i sticanje ličnog bogatstva, a ne kao sredstvo preko kojeg bi dao doprinos za bolji život građana Srbije i razvoj naše države.

Konzervativni pokret NAŠI poziva lidera SSP-a Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života Srbije i da prestane da pravi dalju štetu  narodu i državi.

Bogatstvo Dragana Đilasa koje se meri stotinama miliona evra je i njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osnovna vodilja u bavljenju politikom, odnosno njegova politička ideologija se svodi na aktivnosti kako  uvećati lično bogatstvo i kako ga sačuvati.

Zato i ne treba da nas čude njegove očajničke izjave u kojima poručuje da je spreman da „uvede sankcije Rusiji“ ili njegovi odlasci u Vašington gde se sastaje sa Gabrijelom Eskobarom kojeg moli da ga SAD dovedu na vlast jer ga ne žele građani Srbije, a da će za uzvrat bespogovorno ispunjavati sve što budu tražili od njega.

Konzervativni pokret NAŠI poziva Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života i da prestane sa daljim obmanama građana Srbije, jer on nije nikakav "lider opozicije" već tajkun i zapadna marioneta koja ne bira sredstva kako ponovo da dođe na vlast.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Dragan Đilas da se povuče iz politike"

Izvor: B92, 30.Jun.2022

Beograd -- Konzervativni pokret NAŠI poziva lidera SSP-a Dragana Đilasa da se povuče iz političkog života Srbije...Kako se navodi na sajtu tog pokreta, Đilas je do sada "bezbroj puta dokazao da mu politika služi isključivo za mešetarenje i sticanje ličnog bogatstva, a ne kao sredstvo preko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.