Konsultacije o novoj Vladi u drugoj polovini maja ili u junu

Izvor: SandzakPress.net, 28.Apr.2022, 13:02

Konsultacije o novoj Vladi u drugoj polovini maja ili u junu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom početka konsultacija o formiranju nove Vlade Srbije da postoje različita tumačenja pravnika da li se već sada može krenuti u razgovore ili tek kada položi zakletvu za drugi mandat. „Konsultacije o formiranju nove vlade počeće u drugoj polovini maja ili čim položim zakletvu za novi mandat početkom juna, pravnici gledaju koje su mogućnosti“ – rekao je Vučić i dodao da čeka konačno viđenje pravnika. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je istakao da je za Srbiju važno da se postigne dogovor o najboljoj vladi koja bi se, kaže, uhvatila u koštac sa velikim problemima koji čekaju, ne samo Srbiju, već svet. Izvor: Nova S The post Konsultacije o novoj Vladi u drugoj polovini maja ili u junu appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Vučić: O formiranju nove vlade u maju ili početkom juna

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2022

Konsultacije o formiranju nove vlade počeće u drugoj polovini maja ili početkom juna, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.