Konstituisana Skupština opštine Svilajnac

Izvor: Kurir, 26.Maj.2012, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstituisana Skupština opštine Svilajnac

SVILAJNAC - U Svilajncu je danas, potvrđivanjem mandata odbornicima, konstituisana Skupština opštine, a za predsednika opštine izabran je Predrag Milanović (DS).

Skupštinsku većinu su formirali DS sa 17 odbornika, Koalicija SPS-JS koja je na lokalnim izborima 6. maja dobila 13 odbornika i Grupa građana "Pokret za Svilajnac" koji ima osam odbornika. U opoziciji su ostali "Pokrenimo Svilajnac - SNS" i DSS.

Skupština opštine Svilajnac ima 47 odbornika.

Ujedinjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << regioni Srbije, koji su u prošlom mandatu imali predsednika opštine, na ovim izborima u Svilajncu nisu prešli cenzus.

Za predsednika opštine izabran je Predrag Milanović, koji je u prošlom mandatu obavljao funkciju zamenika predsednika, a za njegovog zamenika izabrana je dr Danijela Stojadinović (SPS).

Za predsednika Skupstine opštine izabran je doktor veterine Miroslav Marinković (DS), koji je ovu funkciju obavljao i u prošlom mandatu.

Odbornicu su izbarali novo Opštinsko veće, postavili sekretara opštine i izabrali članove Komisije za za kadrovska i administrativna pitanja i javna priznanja i mandatno-imunitetsku komisiju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.