Izvor: B92, 21.Avg.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantinović radi za Kamoru?

Beograd -- Pripadnik zemunskog klana Ninoslav Konstantinović nalazi se u blizini Napulja, gde je angažovan kao profesionalni ubica, piše Blic

Beogradski list ekskluzivno saznaje u srpskim bezbednosnim strukturama da je Konstantinović utočište u Italiji pronašao pre dve godine i od tada se nalazi pod zaštitom mafije.

Sagovornik Blica kaže da su podaci o Konstantinoviću stigli od holandskih kolega. On se, naime, dugo krio u Holandiji, gde je od ranije imao dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veze u podzemlju. Njegov brat Slađan je i uhapšen u toj zemlji u decembru 2003.

Tada je Ninoslav za malo pobegao i nije uhapšen. Konstantinović je, uz pomoć holandskih kriminalaca, nastavio da prodaje drogu u toj državi sve do pre dve godine, kada mu se policija približila i kada je postalo izvesno da će biti uhapšen.

"Ninoslav je očito u poslednje vreme osetio da bi mogao da bude uhapšen u Holandiji, pa se prebacio u Italiju, gde je našao utočište kod napuljske mafije. Italijani su u njemu prepoznali vrhunskog plaćenog ubicu. 'Zemunci' su ljudi s velikim iskustvom u likvidacijama i, kao takvi, zlata vrede na crnom kriminalnom tržištu", navodi sagovornik Blica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.