Konstantin Samofalov i Milivoje Mihajlović gosti Novog dana

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konstantin Samofalov i Milivoje Mihajlović gosti Novog dana

Konstantin Samofalov, funkcioner Socijaldemokratske stranke, prelistavaće štampu i komentarisati aktuelne naslove u Novom danu.

Voz koji je iz Beograda krenuo ka Kosovskoj Mitorovici bio je povod za ozbiljno zaoštravanje odnosa sa Prištinom i u politički život vratio je retoriku za koju smo mislili da je deo naše prošlosti. Beograd upozorava Prištinu da neće tolerisati bilo kakve postupke institucija u Prištini koje su usmerene protiv Srba koji žive na severu Kosova. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Iz Prištine poručuju da su reči i ideje Beograda onima iz vremena Slobodana Miloševića. Ono čime se mi ovog jutra bavimo su posledice. O tome u temi jutra govori Milivoje Mihajlović, direktor Radio Beograda i neko ko je godinama na Kosovu radio kao novinar.

Treći festival savremenog eksperimentalnog filma REZ, održaće se 20. 21. i 22. januara u Domu Omladine Beograda. Pre dve godine ovaj festival pokrenla je Teorija koja Hoda, u saradnji sa Domom omladine Beograda i Multimedijalnim institutom iz Zagreba.

Komad Volfganga Bauera, Magic Afternoon iz 1967. godine, jedan je od najigranijih dramskih tekstova o mladoj generaciji na nemačkom govornom području. U predstavi Magično popodne, u adaptaciji teksta Jelene Mijović i Ane Grigorović, fokus je na nešto starijoj generaciji. Premijera predstave biće održana u četvrtak 19. januara u pozorištu Atelje 212. Tim povodom naša gošća je Jelena Stupljanin koja igra u ovoj predstavi.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.