Konrad: Obeležavanje dana nemačkog jedinstva u vreme novog rata

Izvor: Beta Video, 04.Okt.2022, 20:08

Konrad: Obeležavanje dana nemačkog jedinstva u vreme novog rata

BEOGRAD - Nova ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad izjavila je danas na svečanosti dana nemačkog jedinstva u Beogradu da se ove godine obeležavanje tog dana dogadja u vreme kada ponovo jedan rat ugrožava bezbednost Evrope. Konrad je, nakon što je hor nemačke škole u Beogradu svečanost u botaničkoj bašti Jevremovac otvorio himnama Srbije i Nemačke, izjavila da taj dan za nju kao ``istočnu Nemicu`` znači slobodu. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijem povodom Dana nemačkog jedinstva u Botaničkoj bašti

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Okt.2022

BEOGRAD – Povodom Dana nemačkog jedinstva, u Botaničkoj bašti u Beogradu, Ambasada Nemačke organizovala je danas prijem, a domaćin ambasadorka Anke Konrad poručila je da je Nemačka zahvalna svim partnerima širom sveta što su im pružili ruku pomirenja posle dva razorna rata i patnje miliona...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.