Konkurs za volontere na BELDOCS-u

Izvor: Studnel.com, 17.Mar.2012, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za volontere na BELDOCS-u

Međunarodni festival dokumentarnog filma BELDOCS poziva sve osobe zainteresovane da volontiraju na ovom festivalu da se prijave na konkurs. Peto po redu izdanje ovog festivala održaće se od 4. do 10. maja 2012. godine u Sava centru, Domu omladine Beograd, Dvorani kulturnog centra Beograda, Kulturnom centru i Areni u Novom Sadu.
Opširnije...

Nastavak na Studnel.com...






Povezane vesti

MIRA BANJAC OTVARA ART TREMA FEST

Izvor: Kurir, 18.Mar.2012, 08:20

Nakon otvaranja izložbe i razgovora s Mirom Banjac, posetioci festivala moći će da pogledaju „Čekaonicu“, predstavu studenata prve godine..Mira Banjac otvoriće 15. Art Trema fest, koji počinje u četvrtak 22. marta u velikom holu Kulturnog centra Ruma...Nakon otvaranja izložbe i razgovora...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.