Konkurs za troje tužilaca u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 13.Jun.2022, 12:10

Konkurs za troje tužilaca u Novom Pazaru

Državno veće tužilaca raspisalo je konkurs za izbor dva zamenika tužioca u Višem tužilaštvu i jednog u Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru, saznaje radio Sto plus. Konkurs je raspisan u Službenom glasniku 10. juna i traje 15 dana, a na njega se mogu prijaviti svi koji ispunjavaju uslove iz Zakona o javnom tužilaštvu. Više tužilaštvo u Novom Pazaru ima četvoro tužilaca, računajući i Milenu Mrvić koja je na njegovom čelu. Zamenici tužioca su Edis Arifović, Radisav Filimonović >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i Adnan Baćićanin. Osnovno tužilaštvo broji sedam tužilaca i njime rukovodi Fatima Dacić. U toku je postupak izbora šefa tog tužilaštva. Zamenici osnovnog javnog tužioca su Mira Puzović, Radanko Lojanica, Samir Bakić, Muhedin Dedeić, Azra Fetahović i Sanja Mrlješ. (radiostoplus) The post Konkurs za troje tužilaca u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar dobija još troje tužilaca

Izvor: Danas, 13.Jun.2022

Državno veće tužilaca (DVT) raspisalo je konkurs za izbor dva zamenika tužioca u Višem javnom tužilaštvu i jednog u Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru, objavljeno je na sajtu tog najvišeg tužilačkog organa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.