Konkurs za postavljanje aparata za kokice i tezgi na Starom gradu

Izvor: Studio B, 20.Mar.2012, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za postavljanje aparata za kokice i tezgi na Starom gradu

Komisija Veća opštine Stari grad raspisala je konkurs za određivanje korisnika mesta za postavljanje tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata na javnim površinama na području ove opštine.

Konkursom su obuhvaćeni aparati za kokice, tezge za prodaju razglednica i turističkih publikacija, rotacioni stalci za prodaju štampe, tezge za prodaju umetničkih suvenira, tezge - kolica za prodaju osvežavajućih napitaka, tezge - kolica za prodaju proizvoda starih zanata, umetničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << predmeta i umetničkih suvenira, tezge za prodaju umetničkih predmeta, tezge - sanduka za čišćenje obuće, stalci za prodaju balona, vage za merenje telesne težine, tezge za prodaju cveća, tezge za prodaju knjiga, konzervatori za sladoled, uređaji za kesten i kukuruz i uređaji za hot-dog.

Konkurs će se sprovesti putem usmenog javnog nadmetanja, a konkursna dokumentacija se može preuzeti sa sajta opštine Stari grad www.starigrad.org.rs, kao i u Odseku za poslove Veća i predsednika opštine na prvom spratu zgrade u Makedonskoj 42 (soba 15), radnim danima od 9 do 15 časova.

Uvid u mikrolokacijske skice objekata može se izvršiti u prostorijama Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju (soba 97/V).

Prijava na konkurs podnosi se preporučenom pošiljkom ili lično, zaključno sa 27. martom.

Prijave se podnose za svaki objekat na određenoj lokaciji posebno.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.