Izvor: Studnel.com, 04.Dec.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za nacionalne stipendije Za žene u nauci

Stipendiјe su namenjene naučnicama sa upisanim ili završenim doktorskim ili postdoktorskim studijama koje imaju do 35 godina. Prijave se moraju popuniti po prijavnom formularu, koji se može preuzeti na zvaničnom sajtu Za žene u nauci. Kao prateću prijavnu dokumentaciju potrebno je dostaviti: biografiju, kopiju lične karte, kopije diploma ili sertifikata zvanja, detaljan opis dosadašnjeg naučnoistraživačkog rada, kao i opis predloga istraživanja, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << akcentom na istraživanje koje će biti sprovedeno u nastupajućoj godini (godini koja dolazi nakon dodele stipendija), pismo preporuke naučnog mentora, profesora ili rukovodioca naučne ustanove u kojoj će projekat biti realizovan, listu naučnih publikacija i okvirni predlog budžeta istraživanja na osnovu kog kandidatkinja konkuriše za stipendiju.
Potrebno je da svaka prijava bude potpisana od strane mentora ili nadležnog rukovodioca istraživanja. Prijave se podnose elektronskim putem na adresu unescoserbia@mfa.rs, ili šalju poštom u sekretarijat Nacionalne komisije za saradnju sa Uneskom na adresu u Beogradu, Kneza Miloša 24−26, sa naznakom Prijave za konkurs nacionalnih stipendija 'Za žene u nauci' u Srbiji. Predata prijavna dokumentacija neće biti vraćana kandidatkinjama. 
Dobitnice stipendija i njihovi naučni mentori biće obavešteni lično i putem pošte, a kandidatkinje koje nisu izabrane za dobitnice stipendija će o rezultatima konkursa biti obaveštene putem elektronske pošte. Stipendije dodeljuje L'Oreal Balkan, u partnerstvu sa Nacionalnom komisijom za saradnju sa Uneskom i uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

za zene u naucistipendijekonkursnacionalne stipendijenaucnice u srbijidoktorske studijepostdoktorske studijenaucno istrazivacki rad

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.