Konkurs za izbor direktora Državne lutrije

Izvor: RTS, 23.Jan.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za izbor direktora Državne lutrije

Objavljen javni konkurs za izbor direktora Državne lutrije Srbije. Rok za dostavljanje ponuda je 15 dana od objavljivanja konkursa u "Službenom glasniku".

Vlada Srbije danas je objavila javni konkurs za imenovanje direktora "Državne lutrije Srbije".

Rok za dostavljanje ponuda je 15 dana od objavljivanja konkursa u "Službenom glasniku".

Učesnik konkursa treba da ima najmanje pet godina radnog iskustva, od čega tri godine na poslovima kojima se bavi "Državna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lutrija Srbije" i da nije član organa političke stranke, odnosno da mu miruje funkcija u stranci.

Sadašnji vršilac dužnosti direktora "Državne lutrije" je Branimir Božović koga je Vlada u oktobru 2012. imenovala na tu dužnost.

Prethodno je direktorka "Državne lutrije" Tijana Anđelić podnela ostavku na tu funkciju koju ju obavljala pet godina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljen konkurs za izbor direktora Državne lutrije

Izvor: Blic, 23.Jan.2014

Vlada Srbije danas je objavila javni konkurs za imenovanje direktora "Državne lutrije Srbije". ..Rok za dostavljanje ponuda je 15 dana od objavljivanja konkursa u "Službenom glasniku"...Učesnik konkursa treba da ima najmanje pet godina radnog iskustva, od čega tri godine na poslovima kojima se bavi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.