Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2024, 14:47

Konkurs za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za šume Vojvodine

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo objavio je konkurs za dodelu sredstava iz Budžetskog fonda za šume Vojvodine za 2024, a dodeljuje se 172 miliona dinara. Cilj konkursa je povećanje šumovitosti Vojvodine, poboljšanje stanja šuma, unapređivanje otvorenosti šuma izgradnjom šumskih puteva i mostova na njima, kao i unapređivanje rasadničke proizvodnje i unapređivanje stanja u oblasti zaštite šuma od požara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za programe zaštite od požara Vojvodina izdvaja 20 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Mar.2024

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo objavio je konkurs za dodelu sredstava za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koji su značajni za zaštitu i spasavanje od požara u 2024, a koje realizuju udruženja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.