Konkurs za dodelu 541 gradske stipendije

Izvor: Studio B, 06.Mar.2012, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za dodelu 541 gradske stipendije

Grad Beograd objavio je konkurs za dodelu 541 gradske stipendije i na taj način nastavio da nagrađuje one koji se ističu dobrim uspehom.

Ove godine biće stipendirano 150 srednjoškolaca, 235 studenata i 133 studenta sa invaliditetom, a po drugi put gradske stipendije dobiće i 23 srednjoškolca sa invaliditetom.

Zamenica sekretara za obrazovanje Dragica Moro kaže da će studenti dobijati po 17 hiljada, a srednjoškolci po 15 hiljada dinara mesečno.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << konkursu mogu učestvovati redovni učenici druge, treće ili četvrte godine, čiji je prosek ocena najmanje 4,75 i redovni studenti sa prebivalištem u Beogradu i sa prosečnom ocenom najmanje 9,5.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.