Konkurs za decu iz vrtića povodom Svetskog dana voda

Izvor: Studio B, 15.Mar.2012, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za decu iz vrtića povodom Svetskog dana voda

„Beogradski vodovod i kanalizacija" je, uz podršku Sekretarijata za dečju zaštitu, raspisao konkurs za decu beogradskih vrtića na temu „Zašto je voda važna".

Konkurs je raspisan povodom Svetskog dana voda, koji se obeležava 22. marta, a zamišljen je kao deo inicijative da se ovim povodom skrene pažnja javnosti na važnost i očuvanje vodnih resursa, kao i na značaj snabdevanja ljudi čistom vodom kod nas i u svetu.

Na konkursu se od mališana uzrasta tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << do četiri godine očekuje da odgovore na pitanja „Zašto je voda važna" i „Čemu služi voda", dok se od dece uzrasta pet do šest godina očekuje da nacrtaju crteže na iste teme.

Do srede, 21. marta, odgovore i crteže beogradski vrtići mogu da pošalju na adresu JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija", Služba za marketing i informisanje, Kneza Miloša 27, ili na mejl adresu info@bvk.rs.

Na Svetski dan voda biće proglašeni najoriginalniji odgovori i najkreativniji crteži, a vrtići iz kojih su pristigli biće nagrađeni prigodnim poklonima. Predviđeno je i da edukatori iz BVK obiđu nagrađene vrtiće i sa decom razgovaraju o važnosti vode.

Cilj ove akcije je da se najmlađi sugrađani od najranijeg uzrasta edukuju o značaju pitke vode, o važnosti očuvanja ovog bitnog resursa, kao i da se promoviše proveren kvalitet vode za piće iz beogradskog vodovoda. Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije" pozivaju sve vrtiće da se odazovu pozivu i pošalju zanimljive dečje odgovore i crteže.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Konkurs za mališane „Zašto je voda važna?“

Izvor: Danas, 15.Mar.2012

Povodom Svetskog dana voda, koji se obeležava 22. marta, Beogradski vodovod i kanalizacija je uz podršku gradskog Sekretarijata za dečiju zaštitu raspisao konkurs za decu beogradskih vrtića na temu „Zašto je voda važna“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.