Konkurencija Kejt Midlton: Pet najljepših vladarki na svijetu (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurencija Kejt Midlton: Pet najljepših vladarki na svijetu (FOTO)

One su obrazovane, moderne, lijepe i udate za prinčeve! Da, vrijeme je da upoznate moderne princeze kojima je život skoro kao bajka...

Iako nam Kejt Midlton važi za simbol ljepote, gracioznosti i stila, moramo da vam saopštimo da nije jedina i zato ćemo je sa ovog spiska izostaviti. Vrijeme je da upoznate i ostale dame plave krvi koje su sa razlogom osvojile srca prinčeva i kraljeva.

Kraljica Jordana Ranija el Abdulah rođena je 1970. godine. Supruga je jordanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kralja Abdulaha II. Diplomirala je poslovnu administraciju, radila je u gradskoj banci, a zatim i u kompaniji Apple u Jordanu. Kralja je upoznala 1993. godine i ljubav se brzo rodila. Imaju četvoro djece, ali se to po njenoj liniji uopšte ne primjećuje.

Meri, krunska princeza od Danske, rođena je 1972. godine u Hobartu, u Australiji. Udata je za princa Frederika, kojeg je upoznala 2000. godine na Olimpijskim igrama. Zajedno imaju četvoro djece. Poznata je po tome što voli modu, pa se tako redovno nalazi na listama najbolje obučenih žena svijeta.

Leticija Ortiz Rokasolano udata je za španskog kralja Filipa VI koji je na prestolu od juna 2014. godine. Završila je novinarstvo i time se i bavila dok nije postala prvo princeza, a zatim i kraljica. Ovo joj je drugi brak. Prije nego što je Kejt Midlton postala aktuelna, Leticija je važila za najljepšu princezu na svijetu.

Šarlin je bila samo još jedna sportistkinja, i olimpijska prvakinja u plivanju. Ali, onda je upoznala princa Alberta II od Monaka, i uprkos razlici u godinama (ona ima 37, on 57 godina) rodila se ljubav. I tako je Šarlin postala princeza Šarlin, kojoj ne zavide samo na kruni već i na lepoti.

Nigerijska princeza jedna je od najljepših na svijetu, a priča o tome kako je od glumice i manekenke postala princeza je još ljepša.

Naime, njen sadašnji suprug, princ Kunle Omilan, izletio je sa poslovnog sastanka kako bi joj rekao da je najljepša žena koju je ikada vidio.

Tražio joj je telefon, a onda su se dvije godine zabavljali pre nego što joj je konačno priznao ko je on zapravo.

(24sata.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.