Konjica, psi i orkestar prošetali Knezom FOTO

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjica, psi i orkestar prošetali Knezom FOTO

Gotovo svi vidovi policije, uključujući kriminalističu, vatrogasno-spasilačku, konjicu, kao i policijski orkestar prošetali su Knez Mihajlovom ulicom.

Svi oni bili su deo tradicionalnog defilea Policijske uprave grada Beograda, povodom sutrašnjeg Dana MUP-a, slave i Dana policije.

Savetnik načelnika Policijske uprave Miodrag Bulatović poručio je da će policija i dalje raditi odgovorno, profesionalno, poštujući zakon i sve građane Srbije.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polučasovnog defilea centralnom beogradskom ulicom do Kalemegdana, uz učešće predstavnika gotovo svih vidova policije, uključujući i kriminalističku, vatrogasno-spasilačku, konjicu, policijski orkestar, Bulatović je poručio gradjanima da su rezultati u zaštiti života i imovine gradjana, obezbedjivanju javnog reda, boljoj bezbednosti saobraćaja, doprineli jačanju poverenja gradjana u policiju.

"Ministarstvo je svesno da bez partnerskih odnosa sa gradjanima nema rešavanja problema", rekao je Bulatović gradjanima na Kalemegdanu i istakao da je javnost rada jedan od osnovnih karakteristika funkcionisanja policije u svakom demokratskom društvu.

On je podsetio da policija izvršava najsloženije zadatke kako bi ukupna bezbednost gradjana bila podignuta na još viši nivo i pozvao gradjane da sutra dodju u Nastavni centar Makiš, gde će biti održana centralna proslava Dana MUP-a, slave i Dana policije.

U okviru centralne manifestacije, biće prikazan defile jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih službenih vozila, uključujući borbena, kao i pokazno - taktičke vežbe, saopštio je ranije MUP.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položiće venac na spomen - ploču prvom ministru policije Jakovu Nenadoviću, dok će direktor policije Milorad Veljović položiti venac na Čukur-česmi.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO: Ovako izgleda Knez Mihajlova puna policije!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2015

Gotovo svi vidovi policije, uključujući kriminalističu, vatrogasno-spasilačku, konjicu, kao i policijski orkestar prošetali su Knez Mihajlovom ulicom...Savetnik načelnika Policijske uprave Miodrag Bulatović poručio je da će policija i dalje raditi odgovorno, profesionalno, poštujući zakon...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.