Izvor: B92, 06.Jul.2009, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija o onlajn medijima

Beograd -- Konferencija o uticaju onlajn medija na kreiranje društvenog ambijenta održava se 13. jula u Beogradu. Gošća vlasnica najuticajnijeg političkog portala u SAD.

"Hafington post" je nedavno proglašen za najposećeniji sajt u ovoj oblasti u SAD, dnevno ima 3,5 miliona posetilaca i za četiri godine izrastao je u faktor kreiranja javnog mnjenja intelektualne elite i široke javnosti u SAD.

"Blic” piše da je vlasnica i glavna urednica „Hafington >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posta”, najuticajnijeg političkog portala u SAD, Arijana Hafington, onlajn preduzetnik, publicista, intelektualac i medijski vizionar grčkog porekla.

Diplomirala je na Kembridžu, gde je i magistrirala u oblasti ekonomije, a objavila je 12 knjiga sa značajnim tiražom, od kojih su neke bestseleri.

List navodi da će Arijanu Hafington primiti i predsednik Srbije Boris Tadić, kao i da je ona i demokrata i dugogodišnji prijatelj i podrška američkom predsedniku Baraku Obami.

"Fajnenšel tajms” ju je u martu ove godine uvrstio u grupu 50 svetskih lidera promena, zajedno sa Obamom, francuskim predsednikom Nikolom Sarkozijem, premijerom Rusije Vladimirom Putinom i nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.