Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2023, 07:40

Konferencija o agrobiznisu "Grow up - snaga zemlje" na Kopaoniku

Najveća regionalna agrobiznis Konferencija "Grow up - snaga zemlje održava se danas i sutra na Kopaoniku. Konferencija, koju organizuju Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Privredna komora Srbije, okupila je na jednom mestu najrelevantnije eksperte, institucije, funkcionere iz zemlje i regiona, vlasnike gazdinstava, stejkholdere, stručnu javnost u oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Poljoprivreda za 5 godina neće moći da se prepozna"! Na prvom panelu najveće regionalne agrobiznis konferencije "Grow Up" o šansama i izazovima digitalizacije

Izvor: Blic, 31.Maj.2023

Počela je najveća regionalna agrobiznis Konferencija „GROW UP - snaga zemlje“. Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković otvorila je konferenciju, a prisutne je po otvaranju pozdravio i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.