Končita okušava sreću u Holivudu, Valc iščekuje treći Zlatni globus!

Izvor: Kurir, 11.Jan.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Končita okušava sreću u Holivudu, Valc iščekuje treći Zlatni globus!

Končita Vurs svojim promišljenim medijskim nastupom ne prestaje da intrigira svetske medije, a u Los Anđelesu će održati koncert i opipati puls Holivuda. Kristof Valc nominovan za najboljeg glumca

BEČ - Pobednica prošlogodišnje Evrovizije iz Austrije, Kočita Vurst (Conchita Wurst),  prisustvovaće dodeli Zlatnog globusa (Golden Globe), u Beverli Hilton hotelu u Los Anđelesu.

Globuse dodeljuje Holivudsko udruženje stranih novinara (HFPA) i iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << manje prestižni od Oskara, i dalje imaju veliki marketinški uticaj za nominovane i dobitnike. Končita koja svojim promišljenim medijskim nastupom ne prestaje da intrigira svetske medije, održaće koncert kako bi opipala puls Holivuda.

Austrijska diva Evrovizije, Končita, već je vrlo tražena u prestonici filma. Ona će pored Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Helen Miren (Helen Mirren) i Džulijen Mur (Julianne Moore), biti deo poznatih ličnosti na svečanosti.

Još jedan Austrijanac biće na dodeli Globusa ali u zvaničnoj konkurenciji. Kristof Valc (Christoff Waltz), austrijska glumačka zvezda, nominovan je za najbolju mušku ulogu, i ukoliko bi ga osvojio večera to bi bio treći Zlatni globus u njegovoj zbirci nagrada, u kojoj poseduje i dva Oskara.

J. A.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.