Koncerti i žurke

Izvor: Blic, 11.Jan.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti i žurke

Vodimo vas na „Space DJ’s"

Tehno dvojac „Space DJ’s" nastupiće u nedelju, 13. januara, u SKC-u na žurci za doček Srpske nove godine. Pored njih, na drugom stejdžu za gramofonima će se naći „Void" i „PsyCraft", koji će izvesti lajv ekt. Dvojac „Space DJ’s" - Ben Long i Džejmi Bismir muzikom su počeli da se bave devedestih godina i svojim jedinstvenim stilom tehno muzike vrlo brzo su se izdvojili od svojih kolega. „PsyCraft" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << originalni su tvorci trens zvuka, koji od samog početka prave pomak u zvuku i produkciji, ovog puta u Beogradu će promovisati svoj nov album. Karte za ovu žurku mogu se kupiti na blagajnama Bilet servisa, „Mamutu" i IPS prodajnim mestima po ceni od 790 dinara. Najbržih pet čitalaca koji se jave danas od 12.00 do 12.05 na telefon 011/333-4620 dobiće po dve karte za SKC.

„Grandpa candys" praše večeras u SKC-u

Najpoznatiji beogradski rokabili bend „Grandpa candys" nastupiće večeras u Studentskom kulturnom centru povodom deset godina postojanja. Oni će ovom prilikom svirati pesme sa svih do sada objavljenih albuma, a akcenat će biti na davno snimljenom prvencu „Flaming Dynamite". „Grandpa Candys" će, kao što je to njihovoj publici poznato, svirati i pesme svojih uzora, između ostalih, grupe „Misfits".

„Osmi putnik dva" večeras na „Akademiji"

Legendarni domaći treš metal bend „Osmi putnik dva" nastupiće večeras u beogradskom klubu „Akademija". Ovo je njihov poslednji koncert u ovoj postavi pošto gitarista i pevač Lima odlazi u Ameriku. Pored „Osmog putnika dva" večeras će na „Akademiji" nastupiti i hardkor sastav „Fullsize".

Sa „Blicom" na žurku u „Plastik"

Na dočeku Srpske nove godine 13. januara u beogradskom klubu „Plastik" za gramofonima će se naći domaći poznati di-džejevi „Bad Brothers", M.K.D.S.L., Fraki... a u „Mintu" za dobru atmosferu će biti zadužen „Balanso DJ" tim. Žurka počinje u 21 čas, a najbržih pet čitalaca koji se jave danas od 13.00 do 13.05 na telefon 011/333-4621 dobiće po dve karte za ovu žurku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.