Koncert za pomoć inficiranim HIV-om

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert za pomoć inficiranim HIV-om

U Narodnom pozorištu u Beogradu 29. decembra sa početkom u 20 sati zakazan je gala humanitarni koncert Orkestra i Hora Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, a sav prihod sa koncerta ide humanitarnoj organizaciji Žena plus, koja pruža pomoć ženama i deci koji su ugroženi HIV-om.

Novac će biti iskorišćen za kupovinu lekova, osnovnih životnih namirnica, ogreva, školskog pribora, garderobe i svega što je deci i samohranim majkama potrebno za normalan život.

Koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će pored humanitarnog imati i edukativni karakter. Deliće se flajer sa osnovnim informacijama koje se tiču HIV-a, sa ciljem da se smanji stigma i diskriminacija.

Biće izvedene popularne uvertire i horovi iz opera, pod dirigentskom palicom poznatog rumunskog dirigenta Kristijana Mandeala.

Karte za koncert mogu se kupiti na blagajni Narodnog pozorišta u Beogradu i to po ceni od 300, 500, 800, 1.000 i 1.500 dinara. Organizatori akcije se zahvaljuju upravniku Narodnog pozorišta Božidaru Đuroviću, direktorki Opere Katarini Jovanović, kao i prvakinji opere Nataši Jović-Trivić na razumevanju i podršci.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.