Koncert podrške Akademiji

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert podrške "Akademiji"

Beogradski klub "Akademija" kojem preti zatvaranje posle sudske odluke o iseljenju, najavio je održavanje 21. januara "Velikog koncerta podrške 'Akademiji' ".

Kako je najavljeno, u "Akademijinom" Velikom klubu uz besplatan ulaz za posetioce nastupiće alternativni sastavi "Kazna za uši", "Filjo di putana" (Figlio di puttana) i "Ventolin", a u Malom klubu "Organik toj" (Organic Toy) od ponoći sledi "Kilimandžaro žurka podrške", uz nastup didžej kolektiva "Senjores fankiz" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (Senores Funkees) i dua

"Bit manijaks" (Beat Maniacs).

U Velikom klubu 22. januara "svoj doprinos za očuvanje 'Akademije' " daće ska sastav "Samostalni referenti" čiji će gosti biti lazarevački "King kalipso saund sistem" (King Calypso Sound System) i didžej Omla.

Podršku "Akademiji", između ostalih, dali su muzičari Grant Hart, Rambo Amadeus, Dušan Kojić-Koja, Zoran Kostić-Cane i Zoran Marinković, kao i slikar Uroš Đurić, a u toku je potpisivanje peticije za očuvanje kluba u njegovim prostorijama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Program podrške Akademiji

Izvor: SEEcult.org, 19.Jan.2011

Kultni beogradski klub Akademija, kome preti zatvaranje posle pola veka postojanja, i ove sedmice nudi raznovrstan program koncerata i žurki, koji su istovremeno i deo kampanje za njegov opstanak, a ulaz na sve događaje je besplatan.

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.