Koncert orkestra Muzikon u Kolarčevoj zadužbini 21. februara

Izvor: Danas, 08.Feb.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert orkestra Muzikon u Kolarčevoj zadužbini 21. februara

Orkestar Muzikon, ovaj put predvođen Peterom Breinerom, nastavlja Level Up! sezonu u Velikoj sali Zadužbine Ilije M. Kolarca, koncertom Level Up No.2, sa temom Rock&Classic koji će biti održan 21. februara u 20 časova. Članak Koncert orkestra Muzikon u Kolarčevoj zadužbini 21. februara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Pršutijada“ u Mačkatu od 9. do 11. februara

Izvor: Danas, 08.Feb.2019

Devetnaesti Sajam suvomesnatih proizvoda održaće se od 9. do 11. februara u zlatiborskom selu Mačkatu, u potri crkve Svetog Ilije. Članak „Pršutijada“ u Mačkatu od 9. do 11. februara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Desetak dana voda za piće iz cisterni

Izvor: Danas, 08.Feb.2019

Od 11. do 20. februara građani Užica snabdevaće se vodom za piće i pripremanje hrane iz cisterni, jer će voda iz vodovodnog sistema služiti samo za sanitarno-higijenske potrebe. Članak Desetak dana voda za piće iz cisterni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Glumci BDP: Preostalo još samo finale Zadruge i Parova na velikoj sceni

Izvor: Danas, 09.Feb.2019, 12:38

Odluka da se scena "Rade Marković" Beogradskog dramskog pozorista (BDP) ustupi događaju "Balkan Awards" poslovno je loša, ukazuje danas u zajedničkom saopštenju više do 20 glumica i glumaca ove pozorišne kuće, koji se toj odluci oštro protive i poručuju da estradi nije mesto na sceni BDP. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.