Koncert kad mu vrijeme nije – Spahić pozvao inspekciju da reaguje

Izvor: SandzakPress.net, 05.Jul.2021, 15:10

Koncert kad mu vrijeme nije – Spahić pozvao inspekciju da reaguje

Direktor Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Novom Pazaru Šefadil Spahić rekao je danas da inspekcijske službe treba da utvrde da li je na koncertu Ace Lukasa proteklog vikenda u ovom gradu bilo kršenja epidemioloških mera. Na društvenim mrežama kruže snimci i fotografije sa Gradskog stadiona, na kojima se vidi masa mladih na koncertu. “Nisam ni znao da se održava taj koncert…, ali, znam da još uvek nije vreme za opuštanje. Uprkos povoljnoj epidemiološkoj situaciji, korona virus >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je i dalje u opticaju”, rekao je Spahić za Sto plus radio i Betu. On je dodao da inspekcijske službe i Republički krizni štab odlučuju o tome da li se krše protivepidemijske mere na masovnim okupljanjima. “Bilo kakvo kršenje epidemioloških mera za mene nije prihvatljivo i protiv sam toga,jer mi dalje sporadično imamo novootkrivene pozitivne slučajeve, i zato smatram da je rano da se vratimo normalnom životu i da i dalje treba da budemo obazrivi”, rekao je Spahić. Prema njegovim rečima, delta soj korona virusa još uvek nije registrovan u Novom Pazaru, ali da postoji bojazan od njegovog širenja. “Brže se prenosi (delta soj), daje težu kliničku sliku i uglavnom zahvata mlađu populaciju i nevakcinisane, a takvih je kod nas puno. Obzirom da nismo iskoristili prednost vakcinacije, smatram da i sa okupljanjima treba sačekati”, istakao je Spahić. Izvor: Radiostoplus   The post Koncert kad mu vrijeme nije – Spahić pozvao inspekciju da reaguje appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spahić (Novi Pazar): Inspekcija da utvrdi da li je bilo kršenja mera na koncertu Ace Lukasa

Izvor: Danas, 05.Jul.2021

Direktor Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Novom Pazaru Šefadil Spahić rekao je danas da inspekcijske službe treba da utvrde da li je na koncertu Ace Lukasa proteklog vikenda u tom gradu bilo kršenja epidemioloških mera.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.