Koncert Van Goga i Ramba Amadeusa u Zagrebu

Izvor: Blic, 19.Apr.2010, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert "Van Goga" i Ramba Amadeusa u Zagrebu

Beogradski rok sastav "Van Gog" nastupiće 23. aprila, a njihov kolega Rambo Amadeus 25. aprila u klubu "Tvornica" u Zagrebu.

"Van Gog" na regionalnoj turneji povodom aktuelnog albuma "Lavirint", sviraju 22. aprila u ljubljanskoj "Cvetličarni", a potom u petak dolaze u zagrebačku "Tvornicu", gde su poslednji put svirali pre osam godina, navodi se na sajtu Tvornica-kulture.hr.

"Van Gog" je najavio da će posle Zagreba svirati 24. aprila u Hali sportva u Požarevcu, 29. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aprila u klubu "Privilidž" hotela Tuzla, 30. aprila u dvorištu klubu "Vega" u Osijeku, 1. maja u "Sova najtu" u Orašju, na moto skupovima 8. maja u Brčkom i 15. maja u Obrenovcu, i 28. maja u "Kasapskom krugu" u Kumanovu.

Rambo Amadeus dan pre "Tvornice", svira 23. aprila u klubu "Gruv" u Rijeci, a zatim ga očekuju nastupi u Skandinaviji, 19. maja u "Bla" klubu u Oslu, 20. maja u "Pustervik Barscenenu" u Geteborgu i 21. maja u "Tangopalatset" u Malmeu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.