Koncert Natali Kol premešta se u Dom sindikata

Izvor: Politika, 31.Okt.2013, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Natali Kol premešta se u Dom sindikata

BEOGRAD  - Koncert pevačice Natali Kol koji će se održati 5. novembra, premešta se iz ranije najavljene Kombank Arene u Dom sindikata.

Ulaznice kupljene za Kombank Arenu važiće i za Dom sindikata uz prethodnu zamenu ulaznica na blagajni Doma sindikata. Zamena ulaznica vršiće se na dan događaja na blagajni Doma sindikata.

Za koncert u Domu sindikata, uvodi se i kategorija ulaznica od 2.000 dinara tako da su u prodaji ulaznice po cenama od 2.000, 2.500, 2.900, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << 3.500 i 4.500 dinara.

Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima „Eventima”, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće” šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs, saopšteno je iz Kombank Arene.

Natali Kol, ćerka slavnog Neta Kinga Kola, započela je karijeru početkom 1970-ih u soul žanru da bi se 1980-ih prebacila na pop i r'n'b stil a zatim, 1990-ih nastavila koracima svog oca bazirajući se na tradicionalnom popu kome je ostala verna do 2010. godine.

Od 1976. do 2009. osvojila je devet Gremi nagrada, uključujući i onu za najboljeg ženskog r'n'b izvođača ("This Will Be,” 1976), album godine (Unforgettable...With Love, 1992) i najbolji tradicionalni vokalni pop album (Still Unforgettable, 2009).

Svoj put ka zvezdama započela je 1975. godine objavljivanjem debi albuma „Inseparable” koji joj je doneo singl broj jedan na top listama „This Will Be (An Everlasting Love)” i dve Gremi nagrade za najboljeg novog izvođača i najbolje žensko r'n'b izvođenje.

Zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih dobila je već 1977. godine.

Inspirisana očevim izvođenjem latino pesama, Kol je u junu ove godine za „Verve/Universal” izdavačku kuću, objavila album na španskom jeziku „Natalie Cole En Espanol.”

U svom prvom studijskom albumu posle petogodišnje pauze, Kol je sa orkestrom snimila 12 pesama na kojima su joj se pridružili Andrea Bočeli, Huan Luis Guera, Arturo Sandoval a na pesmi „Acércate Más” ("Come Closer to Me") i Net King Kol preko verzije koju je snimio 1958. godine.

Na albumu se nalaze obrade pesama „Quizas, Quizas, Quizas,” „Noche de Ronda”, „El Día Que Me Quieras”, „Macana de Carnaval”, „Besame Mucho”...

Natali Kol nastupiće u Beogradu prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri. 

Tanjug

objavljeno: 31.10.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert Natali Kol premešta se u Dom sindikata!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2013

Ulaznice kupljene za Kombank Arenu važiće i za Dom sindikata uz prethodnu zamenu ulaznica na blagajni Doma sindikata..BEOGRAD - Koncert pevačice Natali Kol koji će se održati 5. novembra premešta se iz ranije najavljene Kombank arene u Dom sindikata...Ulaznice kupljene za Kombank Arenu važiće...

Nastavak na Kurir...

Koncert Natali Kol premešta se u Dom sindikata

Izvor: Akter, 31.Okt.2013

Koncert pevačice Natali Kol koji će se održati 5. novembra, premešta se iz ranije najavljene Kombank Arene u Dom sindikata

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.