Koncert NINE BADRIĆ u prepunom Sava centru!

Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert NINE BADRIĆ u prepunom Sava centru!

Hrvatska pop diva Nina Badrić preksinoć je održala božanstveni koncert u prepunom Sava centru, a za koji su ulaznice bile rasprodate mesec dana ranije.

Umetnica koju mnogi smatraju jednim od najlepših vokala na ovim prostorima pojavila se u dugoj beloj haljini poznatog dizajnera Ivana Alduka, a nezaboravno veče započela je hitom "Dani i godine".

Nina je celo veče plenila harizmom, duhovitim dosetkama i zaraznom energijom. U jednom trenutku na pozornici joj se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pridružio Željko Vasić sa kojim je prvi put pred Beogradskom publikom otpevala njihov zajednički duet "Lozinka za raj".

Da je izbor bio pravi pogodak znaju Nina i Željko jer je publika sa njima pevala u glas od prvog takta.

Nina je završila koncert svojim velikim hotovima poput  "Ja za ljubav neću moliti", "I'm so excited", "Takvi kao ti"...

Publici nije bilo ni to dovoljno te su je vraćali na bis dva puta.

Uskoro možemo očekivati Ninin novi singl kojim će najaviti izlazak novog albuma.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.