Koncert Bebi Dol u nedelju u “Brankovom”

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Bebi Dol u nedelju u “Brankovom”

Poznata pop pevačica Bebi Dol će posle jednogodišnje pauze održati koncert u nedelju u beogradskom klubu „Brankov“. Bebi obećava atraktivan nastup, na kome će izvesti brojne hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, a ulaz je slobodan.

Vlasnica neprolaznih hitova „Mustafa", "Superboj” , "Ruže i krv”, "Lapis lazzuli”, "Zrno nežnosti”, "Zatvori mama prozore", "Rudi”, "Inšalah”, ”Brazil" i „Krv, sreća, suze i znoj" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kaže da jedva čeka da izađe na binu i da joj je drago što nastupa baš u „Brankovom", jer ambijent kluba omogućava da svirka bude malo intimnija.

- Ovakve prisnije svirke za mene su pravi šećer i drago mi je što posle godinu dana nastupam baš u „Brankovom". Za razliku od većih prostora ovde mogu lakše da vidim publiku i komuniciram sa njom, što svakako daje posebnu čar koncertu. Na svakom mom nastupu pošaljem nekoliko poruka i držim se određene teme kojom pokušavam da „zarazim" ljude, pa će tako biti i ovaj put. Međutim, do nedelje neću otkriti koja će tema biti, pa nek to bude iznenađenje – ostala je pomalo zagonetna Bebi Dol.

Bebi Dol je u toku svoje karijere često gostovala na izdanjima brojnih kolega, pa je, između ostalih, sarađivala i sa bendovima "Leb i sol”, "YU grupa”, "Idoli”, "Du Du A”, "Zona B”, kao i sa pevačima Oliverom Mandićem i Masimom Savićem. Njena pesma "Mustafa” proglašena je za najbolju numeru u Jugoslaviji 1981. godine, a sa hitom "Brazil”je 1991. učestvovala na "Evroviziji” u Rimu.

U decembru 2006. objavila je album "Čovek rado izvan sebe živi", sa obradama klasika poput numera „Help", „Papa’s Got A Brand New Bag", „Moon River" i „Lush Life". Ulaz na koncert je slobodan, ali su zbog ograničenog prostora potrebne rezervacije na 069 83 00 777.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert Bebi Dol u nedelju u Brankovom

Izvor: Story, 18.Apr.2012

Poznata pop pevačica Bebi Dol će posle jednogodišnje pauze održati koncert u nedelju 22. aprila u beogradskom klubu Brankov, a Bebi obećava atraktivan nastup, na kome će izvesti brojne hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere...Bebi Dol, foto: Marko Krunić

Nastavak na Story...

Bebi Dol u klubu Brankov

Izvor: Mondo, 18.Apr.2012

Poznata pevačica nakon godinu dana pauze nastupa u beogradskom klubu u nedelju, 22. aprila.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.