Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2021, 10:51

Kon: U slučaju četvorocifrenih brojeva zaraženih biće ograničena javna okupljanja

Član Кriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa Predrag Кon izjavio je danas da je teško da će biti govora o zaključavanju zbog povećanja broja inficiranih korona virusom, ali da će u slučaju četvorocifrenih brojeva zaraženih na dnevnom nivou sigurno biti ograničena javna okupljanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Kon: U slučaju četvorocifrenih brojeva zaraženih biće ograničena javna okupljanja

Izvor: Beta, 02.Avg.2021

Član Кriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Predrag Кon izjavio je danas da je teško da će biti govora o zaključavanju zbog povećanja broja inficiranih korona virusom, ali da će u slučaju četvorocifrenih brojeva zaraženih na dnevnom nivou sigurno biti ograničena javna okupljanja.On...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.