Kon: Od sutra u podne do ponedeljka rade samo prodavnice hrane, apoteke i pumpe

Izvor: Beta Video, 05.Mar.2021, 19:01

Kon: Od sutra u podne do ponedeljka rade samo prodavnice hrane, apoteke i pumpe

BEOGRAD - Tokom predstojećeg vikenda na skijalištima neće raditi nijedna prodavnica dok će sutra od 12 časova do ponedeljka u 6 časova u celoj Srbiji raditi samo prodavnice prehrambene robe, lekova i goriva, izjavio je epidemiolog Predrag Kon. Kon je danas posle sednice Kriznog štaba za suzbijanje epidemije rekao da će od ponedeljka, srednjoškolci preći na onlajn nastavu.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji rade samo prodavnice, pumpe i apoteke

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2021, 09:42

BEOGRAD - U Srbiji će od danas u podne do ponedjeljka, 8. marta u 6.00 časova raditi samo prodavnice hrane, lijekova i benzinske pumpe, a od ponedjeljka na onlajn nastavu prelaze srednje škole.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kako izgleda zatvoren Beograd VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 06.Mar.2021

Od 12 časova u Srbiji ne radi skoro ništa. Otvorene su samo prodavnice prehrambene robe, apoteke, pumpe....Tačno je godinu dana od prvog potvđeno slučaja, a današnje slike iz Beograda ne najavljuju završetak pandemije...Zatvoreni su ugostiteljski objekti...Prodavnice, osim prehrambene robe, u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.