Komunalci Srbije u Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2009, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalci Srbije u Mitrovici

SREMSKA MITROVICA - Grad Sremska Mitrovica i JKP „Komunalije" bili su domaćini velikog sastanka 34 javnih komunalnih preduzeća iz čitave Srbije.

Iz Javna komunalna preduzeća su vrlo brzo uvidela značaj i potrebu ovakvog načina organizovanja, jer sva komunalna preduzeća imaju u suštini iste probleme i potrebe, kao što su: problemi tretmana komunalnog otpada, reciklaža, rešavanje problema pasa lutalica itd, navedeno je na sajtu opštine.

Prema rečima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << direktora JKP „Komunalije" Dragana Jovanovića, Sremska Mitrovica je imala privilegiju da ugosti veliki broj stručnjaka i kolega iz ove oblasti i da nam pomogne u savlađivanju problema koji nam se čine nerešivim, a koji su svakodnevnica, a sve sa ciljem omogućavanja održivog razvoja sredine u kojoj živimo.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Grada, Goran Čekerinac načelnik za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, dok je prisutne pozdravio pomoćnik gradonačelnika za infrastrukturu Dragan Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.